Images

iRobot® Roomba® s9+ robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

iRobot® Roomba® s9+ robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

EU_S9plus_m6b

Op voorraad

Promotions

€ 2.198,00
Qty :

• Maakt schoon voor u en reinigt daarna zichzelf
De opvangbak wordt automatisch geleegd in een wegwerpzak met ruimte voor 30 volle opvangbakken met vuil, stof en haren, zodat u wekenlang niet aan stofzuigen hoeft te denken
• PerfectEdge®-technologie
Vindt vuil overal waar het zich nestelt dankzij het optimale ontwerp voor randen en hoeken en een zijborstel onder een specifieke hoek om diep in hoeken te kunnen komen
• Grondiger schoon dan ooit tevoren*
Zet de zuigkracht op tapijten automatisch op maximaal om vuil diep in de vezels los te maken met extra vermogen. 3-staps schoonmaaksysteem maakt ingelopen vuil en haren van huisdieren los, waar het zich ook nestelt
*Vergeleken met de Roomba® 980-, e5- en i7-robots.
• Leert uw woning kennen, brengt deze in kaart en past zich eraan aan
Door middel van de geavanceerde vSLAM®-navigatietechnologie verzamelt de robot per seconde ruim 230.400 datapunten. Daarmee stelt de 1,3 GHz quad-core processor een nauwkeurige kaart van uw woning samen. Met Imprint™ Smart Mapping kunt u zelf bepalen welke kamers worden schoongemaakt en wanneer.
• Anti-allergenensysteem
Soms blazen stofzuigers vuile lucht terug in uw woning. De s9+ is voorzien van volledige systeemfiltratie die 99% van de allergenen zoals pollen en schimmelsporen opvangt

• Opgeruimd staat netjes
Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen
*Getest in de modus SPOT-reiniging
• Precisiespray  
Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder op uw meubels, tapijten of muren te spuiten
• Maakt meer meters
Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten. Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels
• Optimaal ontwerp voor randen en hoeken
Het rechthoekige design komt makkelijk in hoeken en langs randen
• Bediening met uw smartphone
Met de iRobot HOME-app kunt u de kamers plannen, aanpassen en kiezen die u schoongemaakt wilt hebben

Additional Information

Reinigt zichzelf na het stofzuigen

Zorgt voor schoonmaken van begin tot eind: maakt zichzelf leeg in een wegwerpzak met ruimte voor 30 opvangbakken vuil, stof en haar, zodat u zich wekenlang niet om stofzuigen hoeft te bekommeren. De afgesloten zak vangt stof op, zodat het niet in de lucht kan ontsnappen.

Slaat geen hoek over

De PerfectEdge®-technologie maakt korte metten met verborgen vuil, dankzij het optimale ontwerp voor hoeken en randen en een zijborstel in een specifieke hoek waarmee de robot diep in hoeken komt. Geavanceerde sensoren scannen voortdurend de ruimte die de robot voor zich heeft, wat hem helpt dicht bij wanden en diep in hoeken te komen.

Uitstekende schoonmaak tot in alle details

Het 3-staps schoonmaaksysteem maakt gebruik van 30% bredere* borstels met rubberen loopvlakken die voortdurend in contact blijven met tapijten en harde vloeren, en van een 40x sterkere zuigkracht** voor onze diepste reiniging tot nu toe*.

*Vergeleken met de Roomba® 600-serie

**Vergeleken met het AeroVac™-systeem van de Roomba® 600-serie

Klopt vuil los uit tapijten

De Power Boost maximaliseert de zuigkracht op tapijten automatisch en maakt vuil diep in de vezels los met extra vermogen.

Roomba weet altijd de weg

Roomba is zo slim dat hij altijd weet waar hij zich bevindt, waar hij al is geweest en waar hij nog moet schoonmaken. Door middel van de geavanceerde vSLAM®-navigatietechnologie verzamelt de robot per seconde ruim 230.400 datapunten. Daarmee stelt de 1,3 GHz quad-core processor een nauwkeurige kaart van uw woning samen.

De ultieme dweilrobot met Precisiespray

Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder uw meubels, tapijten of muren te beschadigen. Gebruik het Braava jet™ reinigingsproduct voor harde ondergronden voor een langdurige, frisse geur.

Maakt gebruik van Braava jet®-reinigingspads

Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen. Wasbare pad voor nat dweilen en droog afnemen zijn ook verkrijgbaar.
 

*Getest in de modus SPOT-reiniging

 

Reikt tot waar het vuil zit

Komt dankzij optimaal ontwerp in hoeken en langs randen. Reinigt dankzij het compacte ontwerp ook onder meubels en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten

Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels. Imprint™ Smart Mapping stelt de robot in staat in de loop van de tijd uw woning te leren kennen, deze in kaart te brengen en zich eraan aan te passen, en zo de beste manier te bepalen om elke kamer schoon te maken.

Leert uw woning kennen en maakt schoon waar en wanneer u dat wilt

De Imprint™ Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt.

Amazon, Echo, Alexa en alle daarmee gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of aan haar gelieerde ondernemingen. Google Home is een handelsmerk van Google LLC.