Images

iRobot® Roomba® i7 robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

iRobot® Roomba® i7 robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

EU_i7_m6

Op voorraad

Promotions

€ 1.378,00
Qty :

De Roomba® i7-robotstofzuiger gebruikt het hoogwaardige 3-staps schoonmaaksysteem met dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en 10x meer zuigkracht* om alle verschillende vloeroppervlakken in uw huis schoon te maken. De Roomba® i7-robot leert elke kamer kennen, brengt deze in kaart en past zich eraan aan met behulp van Imprint™ Smart Mapping-technologie, zodat u de controle houdt over waar en wanneer er schoongemaakt moet worden. En met de iRobot HOME-app heeft u alle schoonmaakkracht binnen handbereik en regelt u met uw smartphone waar, wanneer en hoe uw robot moet schoonmaken. 

De geheel vernieuwde Roomba® i7 is compatibel met de iRobot® Clean Base™ automatische vuilafvoer. Afzonderlijk verkrijgbaar.

*Vergeleken met het AeroVac™-systeem uit de Roomba® 600-serie.

• Opgeruimd staat netjes
Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen
*Getest in de modus SPOT-reiniging
• Precisiespray  
Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder op uw meubels, tapijten of muren te spuiten
• Maakt meer meters
Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten. Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels
• Optimaal ontwerp voor randen en hoeken
Het rechthoekige design komt makkelijk in hoeken en langs randen
• Bediening met uw smartphone
Met de iRobot HOME-app kunt u de kamers plannen, aanpassen en kiezen die u schoongemaakt wilt hebben

Additional Information

Krachtig zuigsysteem

Vuil, maak je borst maar nat

Het krachtige zuigsysteem levert 10x meer zuigkracht* op, voor betere schoonmaakprestaties.

* Vergeleken met het Roomba® 600-serie AeroVac™-systeem. 

Imprint™ Smart Mapping: Per kamer schoonmaken en plannen

Kies een kamer – of alle kamers

De Roomba® i7-robotstofzuiger leert uw woning van de woonkamer tot de keuken kennen, zodat u volledige controle heeft over waar en wanneer er moet worden gestofzuigd.

iAdapt® 3.0-navigatie met visuele lokalisatie

Roomba wordt gestuurd door krachtige intelligentie

iAdapt® 3.0-navigatie met vSLAM®-technologie helpt de Roomba®-robot naadloos en efficiëntdoor uw huis te navigeren. Roomba creëert zichtbare oriëntatiepunten om bij te houden waar hij is geweesten waar hij nog moet schoonmaken.

Dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen

De twee borstels blijven in contact met de vloer

Elke borstel is uniek ontworpen, met rubberen loopvlakken die constant in contact blijven met verschillende vloeroppervlakken, van harde vloeren tot tapijt. Ze passen zich aan en buigen mee om alles op te pakken, van kleine deeltjes zoals stof en vuil, tot haren en groter vuil.

Perfect voor huizen met huisdieren

Roomba zuigt op wat u ziet en filtert wat u niet ziet

Eersteklas 3-staps schoonmaaksysteem verwijdert het vuil en de haren die u ziet. En de allergenen e

Het zeer efficiënte filter vangt 99% van alle honden- en kattenallergenen op.n stofdeeltjes die u niet ziet.

De ultieme dweilrobot met Precisiespray

Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder uw meubels, tapijten of muren te beschadigen. Gebruik het Braava jet™ reinigingsproduct voor harde ondergronden voor een langdurige, frisse geur.

Maakt gebruik van Braava jet®-reinigingspads

Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen. Wasbare pad voor nat dweilen en droog afnemen zijn ook verkrijgbaar.
 

*Getest in de modus SPOT-reiniging

 

Reikt tot waar het vuil zit

Komt dankzij optimaal ontwerp in hoeken en langs randen. Reinigt dankzij het compacte ontwerp ook onder meubels en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten

Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels. Imprint™ Smart Mapping stelt de robot in staat in de loop van de tijd uw woning te leren kennen, deze in kaart te brengen en zich eraan aan te passen, en zo de beste manier te bepalen om elke kamer schoon te maken.

Leert uw woning kennen en maakt schoon waar en wanneer u dat wilt

De Imprint™ Smart Mapping-technologie helpt de robot uw huis te leren kennen, zodat u volledige controle heeft over welke kamers worden schoongemaakt en als u de iRobot HOME-app, de Google Assistent of Alexa gebruikt.

Amazon, Echo, Alexa en alle daarmee gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of aan haar gelieerde ondernemingen. Google Home is een handelsmerk van Google LLC.