Images

iRobot® Roomba® i3+ robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

iRobot® Roomba® i3+ robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

EU_i3plus_m6

Op voorraad

Promotions

€ 1.428,00
Qty :
Maakt voor u schoon en is schoon op zichzelf
Dankzij de Clean Base™ automatische vuilafvoer, waarmee de i3+ automatisch zijn opvangbak leegt, heeft u tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen. AllergenLock™ stofzakken vangen 99% van alle pollen en schimmels op.
 
Krachtige prestaties en een grote zuigkracht.
Geniet van een uitgebreide schoonmaak dankzij dubbele (rubber) borstels voor alle vloertypen en 10x meer zuigkracht*, zodat vuil, stofdeeltjes en huisdierharen worden verwijderd, waar het zich ook bevindt. De zijborstel voor hoeken en randen zorgt voor alle vergeten hoeken.
*(vergeleken met een robotstofzuiger uit de Roomba® 600-serie)
 
Met slimme navigatie wordt de klus geklaard
Intelligente, navigatie in een rechte lijn maakt gebruik van vloertypesensoren voor doelgerichte, logische reiniging in nette patronen. Wanneer de i3/i3+ moet worden opgeladen, gaat hij verder vanaf het punt waar hij was gestopt totdat alles schoon is.
 
Komt waar dat nodig is, mijdt waar dat niet het geval is
Denk niet meer aan schoonmaken met de Roomba® i3-robotstofzuiger. Reactieve sensortechnologie helpt voorkomen dat de sensor vastloopt en de Dirt Detect™ sensoren helpen bij het bepalen van de plek waar reinigen het eerst nodig is.
 
Hij leert hoe u leeft. Luistert naar uw stem.
De Roomba® i3/i3+-robotstofzuiger analyseert uw schoonmaakroutines om persoonlijke schema's voor te stellen en dankzij de compatibiliteit met Google Assistent en Alexa kunt u de schoonmaak eenvoudig starten met behulp van uw stem. De i3/i3+ kan zelfs een extra schoonmaakbeurt voorstellen wanneer er in uw regio veel pollen in de lucht zijn of wanneer uw huisdier in de rui is.
*Werkt met Google Assistent en apparaten die geschikt zijn voor Alexa Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Additional Information

iRobot® Roomba® i3+ robotstofzuiger

Maakt voor u schoon en is schoon op zichzelf. 

Dankzij de Clean Base® automatische vuilafvoer waarmee de i3+ automatisch zijn opvangbak leegt, heeft u tot 60 dagen lang geen omkijken meer naar het stofzuigen.

 

Krachtige prestaties en een grote zuigkracht. 

Geniet van een uitgebreide schoonmaak met een 10x krachtiger zuigsysteem* en dubbele (rubberen) borstels die geschikt zijn voor alle vloertypen. Vuil, stofdeeltjes en dierenharen worden, waar zij zich ook bevinden, opgezogen en verwijderd. Het borsteltje zorgt voor de details door de hoeken en randen grondig mee te pakken.

 *(Vergeleken met een robotstofzuiger uit de Roomba® 600-serie)

 

 

Roomba neemt u het vuile werk uit handen

 

 

Ideaal voor gebruikers met huisdieren 

De dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen voorkomen dat haren van huisdieren erin verstrikt raken. Zeer efficiënt filter die 99% van de allergenen van huidschilfers van honden en katten opvangt.

Gestuurd door krachtige intelligentie

Met slimme navigatie wordt de klus geklaard

De i3 + navigeert en brengt uw huis in nette rijen in kaart met behulp van de state-of-the-art vloertrackingsensoren om houten vloeren en tapijt te stofzuigen. 

iRobot® Braava jet® m6 dweilrobot

De ultieme dweilrobot

De Braava jet® m6 robot dweilt net zo goed als u zou doen. U geeft aan waar en wanneer er moet worden schoongemaakt, en Precision Jet Spray helpt bij het aanpakken van vieze plekken en keukenvet. Komt dankzij optimaal ontwerp in hoeken en langs randen.

 

 

Zo past dweilen voortaan naadloos in uw leven

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimtes. Navigeert rond objecten en onder meubilair. Reinigt afgewerkte harde vloeren, waaronder hardhout, tegels en steen 

 

 

Gestuurd door krachtige intelligentie

Dankzij de baanbrekende vSLAM®-navigatie brengt de Braava Jet m6 dweilrobot uw huis in kaart en navigeert met nauwkeurige, efficiënte bewegingen om zo een smetteloze vloer achter te laten.

Blijft vuil een stapje voor

Nieuwe app, betere schoonmaakervaring

Upgrade uw algehele schoonmaakervaring met de totaal vernieuwde iRobot Home-app. Profiteer van functies die helemaal aansluiten bij uw behoeften, zoals persoonlijke planningssuggesties en seizoensgebonden aanbevelingen.

 

 

Schoonmaken wanneer het u uitkomt

Leert van uw schoonmaakgewoontes en stelt roosters voor die aan uw wensen voldoen. U krijgt ook persoonlijke suggesties waar u zelf misschien niet aan zou denken - zoals extra schoonmaken in periodes waarin allergieën de kop opsteken.

 

 

Slim wordt slimmer.

Altijd in ontwikkeling

Uitgerust met geavanceerde hardware die de intelligente functies biedt waar u vandaag van houdt, maar ook in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen bijhoudt.

 

Tikkie jij bent 'm

Het perfecte schoonmaakteam

Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba® i3+-robotstofzuiger en de Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om automatisch eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van uw vloeren via een eenvoudige spraakopdracht* of de iRobot® Home-app.